dijous, de gener 26, 2006

serà veritat?

Ens diuen que a la nòmina de gener ja cobrarem aquest augment d'enguany, que quasi sembla un augment de sou de debó. La veritat no m'ho acabo d'imaginar; fa tant de temps que no teniem augments que, els professors al menys, quasi hem oblidat que erem assaliariats... I a més, diuen, que amb la nòmina de febrer cobrarem els endarreriments de tots els anys de congelació amb que el PP ens va regalar... Serà veritat?

La veritat és que si ho és, que ho serà, cal agrair als nostres pocs companys dels sindicats la feina constant que han fet i fan. Nosaltres, al menys els profes, que sembla que ens sentim per sobre del bé i del mal i no fem cas d'aquestes minúcies salarials o sindicals, tenim uns companys professors i no docents que cada dia, calladament fan la seva feina, posen plets i, de vegades, els guanyen. Doncs moltes gràcies companys sindicalistes! Perdoneu el nostre pasotisme i sapigueu que estem contentes i contents amb vosaltres. Això si que ho sabem, que si rebem aquests diners és gràcies a vosaltres i no a la bona voluntat dels qui ens manen. Ho celebrarem!

Tenim estatut, el panorama polític general es dissenya clar malgrat els troglodites, rebem els augments que ens deuen, que més podem desitjar? Només ens falta que algú prengui algunes decisions al Ministeri, al DURSI i a la UB per a que la nostra felicitat sigui complerta... o no?