divendres, de gener 20, 2006

Bon dia a totes i tots


Això! us desitjo bon dia a totes i a tots els que em llegiu, i als que no em llegiu, però treballeu, malgrat tot, a la UB io en qualsevol de les altres institucions i administracions públiques. Bon dia a totes i a tots!

Oblidem les misèries del nostre dia a dia, no fem cas dels qui ens volen amargar el dia, la feina i la vida. No ens deixem endur pels telenoticies i les seves bajanades. Encara que ens paguin poc, tenim un sou. Encara que ningú valori la nostra, feina ni ningú tingui en compte la nostra iniciativa i el nostre esforç, és igual. Treballem per guanyar un sou, però seguirem dedicant el millor de nosaltres mateixos a aquestes hores de feina, tant si els agrada, com si no. I no deixarem que les misèries dels nostres caps i dirigents ens deprimeixin mai. Segur que el que més els fot és que estiguem contentes i contents, i que semblem feliços, i que ens interessem els uns pels altres i que ens ajudem i ens respectem. Per això us desitjo a totes i a tots un molt bon dia, a la feina i fora de la feina.

Volia animar aquest blog dels meus mals. Heu vist que darrerament no poso ni fotos. Amb aquesta finalitat, he llegit molts altres blogs d'amigues i d'amics i dels que s'hi connecten. És com un paner de cireres on mai no te'n surt una de tota sola. He vist comentaris i diàlegs, jocs i fotografies esplèndids. Però tot eren blogs personals, molts de joves que es resisteixen a que els matem les il·lusions i les esperances, que lluiten per mantenir el seu somriure. És magnífic.

El meu cas, però, és diferent. Jo soc velleta i tenc una feina molt guapa i escric com un col·lectiu i per un col·lectiu. Per això, encara que us sembli tonta, ahir donava les gràcies al Rector, perquè s'ha mostrat interessat per les persones. Per això, avui us desitjo a totes i a tots, molt bon dia! No deixaré de criticar i de cercar alternatives, no us penseu, però no vull que perdem ni les bones maneres, ni l'alegria... o no?

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Trinquis, has tornat a beure, i molt, tots sabem com van les coses i com se'ns aplana l'esperit en quatre dies perquè les coses no surten, o les critiquen sense raó, o posen pals a les rodes... o senzillament no les valoren.

Ara bé, bon dia! Fins aquí si!

divendres, de gener 20, 2006 10:33:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Ara feia molt de temps que no et llegia, ho haig de reconèixer... i he quedat gratament sorprés que he tornat a connectar. Quina fotografia més interessant. Em sembla que cal aplicar el que diu al cartell ("Despacio coño"), no només a la carretera i la conducció, sinó a la vida en general. Tu, Trinquis, ho sabràs millor que ningú, ja que pressumeixes de ser vella. La vida són quatre dies, alguns dels quals ben margants, i si a més tot passa depressa... a poc a poc, collons!

dimarts, de gener 24, 2006 8:35:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home