divendres, de desembre 16, 2005

Bones festes, bona feina!

No us penseu que sigui una vella amargada; que critiqui tantes coses només és per afany de superació (o, al menys, això m'agradaria que fos). Perquè no tot mereix crítiques, encara que les crítiques sempre continguin alguna cosa de positiu.

Per exemple, la noticia de primera línea del nostre web d'aquests dos dies. El concert de Nadal del 555 anys. Està molt bé presumir de més de mig milenni d'història. Està millor encara lluir-lo amb un concert (amb dos, aquesta vegada). I està molt, però molt millor encara, que sigui amb la NOSTRA orquestra i amb el NOSTRE cor. Aquests joves professors, estudiants i llicenciats de la UB que dediquen hores i hores d'assajos i minuts de concert a mantenir viva la institució, tot practicant la seva afecció i compartint-la amb tothom.

La UB tenia i te l'obligació de mantenir aquests conjunts que mostren la diversitat i amplitud de la formació dels nostres joves i que permeten posar en comú coses, idees i sentiments nous. Els que varem assistir a la cerimònia del doctorat Honoris causa de Muti no oblidarem mai aquell assaig públic i teatral de la nostra orquestra.

Gràcies a les nostres músiques i als nostres músics! Gràcies a les nostres cantaires i als nostres cantadors.

Potser fan falta encara altres iniciatives (teatre, cinema, museu...), però avui i ara volia manifestar la meva satisfacció per alguna cosa. També i tinc dret, o no?

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

El concert va anar molt bé, tots mudats i amb la calefacció encesa, no fos que algú de l'equip rectoral es refredés... No vam tenir enganxades, tot i que la soprano solista ens ha fet anar de cul alguna vegada.

Ens han posat unes cadires comodíssimes, que no crec que tornem a trobar al proper assaig, però bé, 555 anys mereixen dos dies de luxe. Avui a l'orquestra ens donaran, fins i tot, menjar...

divendres, de desembre 16, 2005 2:43:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Felicitats a la UB! i als i les de la UB!

divendres, de desembre 16, 2005 7:30:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home