diumenge, de març 05, 2006

Precarietat

Estava regirant els meus arxius fotogràfics preparant les classes i em trobo amb aquesta foto que no us diré d'on és. No cal. Me'n ben recordo de quan i on la vaig fer, és clar, però no té importància.

No en té, perquè veure-la m'ha suggerit la situació de la nostra universitat. En el lloc de la foto hi ha electricitat, però ja ho veieu com són fetes les connexions...

A la nostra universitat, també n'hi ha d'energia, en totes les seves formes, però les connexions no funcionen gaire... El connector que ens connecti un bon connector serà...

Comencem reforma en profunditat dels plans d'estudi sense un euro... i tard. La Generalitat que demana més autonomia a Madrid, no creu en l'autonomia universitària i ho vol controlar tot... i tard. No ens paguen ni els famosos atrassos i retallen despeses (algunes, ja que han comprat un edifici nou al 22@). La plantilla del PAS està sempre per fer... Alguns contractes de professors són escandalosament escombraria i la promoció sense resoldre i les prejubilacions impracticables... (qui pot arriscar-se a perdre, d'entrada un 15% del seu sou amb els temps que corren?)

Trobeu que estem en precari... o no?

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Al menys ho intenten, que de vegades me sembla molt

dilluns, de març 06, 2006 3:13:00 p. m.  
Blogger Esperanceta Trinquis said...

Vols dir que a d'altres lloc ni s'intenta? podria ser... una no veu més que allò que li cou moltes vegades...

Hi pensaré

dilluns, de març 06, 2006 10:18:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

no insinuava res, només pensava que al menys se'n parla, i m'ha fet pensar en llocs on quasibé no tenen recursos... ni mestres preparats, ni ordinadors, ni pressupost... hi ha llocs on ni tan sols existeix la carrera que jo he fet aquí, i en canvi sí existeix el lloc de treball!

dilluns, de març 06, 2006 10:21:00 p. m.  
Blogger Esperanceta Trinquis said...

Admirada Marlene m'agrada el teu comment, desenvolupa la idea i és bó...

Saps què vol dir aquest nicolew?

dijous, de març 09, 2006 8:05:00 a. m.  
Blogger Ferran Moreno said...

I tot i això, esperanceta, estem millor que en altres llocs. A vegades sembla un contrasentit, oi? Com diria aquell, anem amb una sabata i una espardenya.

divendres, de març 10, 2006 11:38:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home