dimarts, de febrer 28, 2006

Felicitats Clínic


Us heu fixat que ja no comento gaire el web de la UB? És que he arribat a la conclusió que no val la pena; no hi surt cap de les coses importants que afecten la nostra universitat i el que hi surt és parcial, esbiaixat i referit als amiguets de no sé qui.

Ho vaig llegir a La Vanguardia del dissabte; una plana sencera dedicada al primer centenari del Clínic. El web ho va recollir només dilluns, el mateix dia que es celebrava un acte superoficial i fora de l'àmbit universitari. No ho acabo d'entendre, però deu tenir alguna lògica...

Bé, jo vull felicitar tots els estudiants, tot el personal d'administració i serveis i tot el personal docent i investigador de la nostra Facultat de Medicina centenària. Els d'ara i els de sempre. Als que han hagut d'aguantar les obres més llargues de tota la història mundial, després de les de la Sagrada Família. Als que han ajudat a tants de malalts i pacients, als que han salvat tantes de vides i sempre han fet una mica més del que han pogut. Als qui lluiten per mantenir l'esperit públic de la Facultat i de l'Hospital davant dels embats de privatització que no podrem aturar. De tot cor: Felicitats!

El Clínic és un dels edificis emblemàtics de l'Eixample, amb el seu és i no és arquitectònic del prolífic Domènech i Estapà; amb la seva plaça, que no ho és del tot, dedicada al doctor Ferrer i Cajigal. Però el Clínic és una institució emblemàtica, una gran institució.

I el Clínic és la UB. Una de les institucions que ens ha donat, ens dóna i volem que segueixi donant un gran prestigi i orgull als que som de la UB. M'hauria agradat que l'homenatge hagués estat més de la UB, fet a la UB i sentit a la UB. Però malgrat tot, us felicto a totes i a tots. Us ho ben mereixeu... o no?

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Esperanceta portava molts dies sense llegir-te i avui, quan he obert el blogg he tingut un gran susto... veig que encapçalava el teu blogg la mateixa notícia que el web del que parles, déu meu!

Per sort, he llegit el contingut hi ja he vist la diferència... de totes formes, m'agrada molt més la notícia anterior, això sí que és informació!

dimarts, de febrer 28, 2006 10:31:00 a. m.  
Blogger Esperanceta Trinquis said...

Tens raó, però no cada dia es te la millor inspiració, i menys jo, pobreta de mí! De tota manera volia felicitar el Clínic en una ocasió com aquesta... S'ho mereixen...

dimarts, de febrer 28, 2006 10:01:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home