dimecres, de maig 17, 2006

Pobre universitat!

La veritat és que ja ho sé que a quasi ningú l'importa gaire el que passa a la UB. I mira que jo mi esforço. Per al darrer comentari, vaig anar i tot a fer una foto a la Barceloneta al caure al sol, per a que veiessiu bé el PRBB... Però, en fí, no ho aconseguireu no que me desanimi... ni que calli. Mal no tingui raó.

Perqué de vegades no n'estic massa segura de tenir raó; sembla que no pugui ser tanta desídia i mal govern. Ens diuen que tenim un forat econòmic no se com de gran (tot i que als arxius segueix penjada la despedida del rector Tugores -us en recordeu que fou rector?- on deia que havia sanejat l'economia; quina deu ser la veritat?). Ens neguen qualsevol despesa, i la gerència (tenim gerent, per cert? algú li ha vist la cara per algun campus que no sigui el central?) contracte dues persones de fora. I això que la gerenta anterior ens havia assegurat que la seva reforma reduiria personal i, ben al contrari, no ha fet sinó augmentar-lo (mireu els pressupostos, mireu-los, si us plau)... Com quedem? hi ha diners o no n'hi ha? Per a què hi ha diners?

Ens ho explicareu el dia 24 al claustre?

I que consti que els gerents poden ser el que siguin, però els responsables sempre són els rectors que els nomenen i els deixen fer... o no?