divendres, d’abril 21, 2006

Benvingut Sr. Balcells!

Tenim nou conseller del Departament d'Universitats, Recerca y Societat de la Informació (DURSI, vaja amb el nom!). Benvingut senyor conseller! El senyor Solà, tal i com ja es rumorejava i es pretenia des de feia més de sis mesos ha estat rellevat. Visca el senyor Solà!

La veritat és que, tot i que soc bastant xafarderota, del senyor Balcells no en sé res de res. Sembla que és un metge, el qual ha exercit funcions gestores en algun hospital i a la conselleria de Salut. Sembla que s'entenia bé amb la consellera socialista, tot i ser una persona d'ERC. Sembla que amb les universitats, al menys de fa temps, no hi té gaire relació.

La primera reacció que vaig tenir va ser de descoratjament. Canviar el conseller ara que havíem començat a encarrilar el tema de la convergència europea no semblava el més adeqüat. Tindrà el DURSI prou força institucional per continuar el que estava començat i, a més, si és possible millorar alguna cosa? El senyor Solà havia estat rector de la UAB i a aquest no li sé cap relació universitària anterior: podrà navegar en mig dels rectors de les universitats catalanes? Es tracta de posar persones de confiança política, més que tècnics o experts? Es tracta de posar persones poc conegudes perquè resta poca legislatura? Tan poc personal té ERC, que, en un país petit com el nostre, els afectats no coneguem de res el nostre conseller?

Totes aquestes preguntes i moltes d'altres se me varen plantejar durant el dia d'ahir. Avui, però, m'aixeco animosa, en un dia gris, sense aurora i sense sol, i quan arribo a la meva mina i baixo al pou del meu Departament és llavors que hi veig clar. Millor que el senyor Balcells no sàpiga res de res de les universitats, potser és l'única forma d'arranjar alguna cosa! A més, potser és un gran especialista en societat de la informació... o no?

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

jajaja!! M'ha encantat el teu punt de vista, Esperanceta! Tens tota la raó de que, si no està condicionat per fer-ho com s'ha fet fins ara, a lo millor ens treu idees noves i tot! O a lo millor s'hi compromet, no??
Fa curiositat veure com seran les seves primeres passes!
Salut!

diumenge, d’abril 23, 2006 3:50:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home