diumenge, d’octubre 16, 2005

Biomedicina

Com tantes de vegades te passa, Esperanceta, t'has equivocat. La pobresa lingüística (com les errades ortogràfics a l'Astèrix pòstum) no ha encapçalat el web de la UB; ha estat la Fundació privada de Biomedicina. Per cert, i de més a més, cal dir que el correu de la UB no ha funcionat tot el cap de setmana, és clar... Si no fos que després me diuen que soc dolenta obriria un comptador per indicar les vegades que els nostres servidors, correus i web tenen problemes, però no s'ho val.

Els que sí s'ho mereixen són tots els nostres professors i investigadors en Biomedicina. Esperem que tots hi tenguim cabuda, encara que això de la Fundació privada no ens queda massa clar què deu voler dir, exactament. Quantes de fundacions privades deu tenir ja la UB en aquests moments? Esperem que aquesta serveixi per a reconéixer el paper capdavanter que la recerca mèdica ha tingut de sempre a la UB.

La llàstima que a La Vanguardia, on varem llegir la notícia, el nostre flamant rector no hi era més que esmentat com de passada i no sortia a la foto amb el president. No s'ho mereix després dels esforços que ha dedicat de sempre a aquest tema. Confiem encara que ell i el seu equip es dediquen als altres probelemes que també té la UB.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

De tot plegat me queda amb que les TIC són insuficients no només al món universitari, sinó en general. Anam molt endarrerits en aquest tema, ja no pel que fa a connexions sinó a programari... S'entensten en gastar molts diners en programes monopòlics quan tenim tots els miralls lliure, i amb informàtics amb capacitat (esperam) per convertir-los en segurs de cara a una xarxa...

Com en tot, sembla que sempre anam cap endarrera... com els crancs...

dilluns, d’octubre 17, 2005 11:10:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home